Als de blaadjes gaan vallen …..

13-9-2014 13-09-49We hopen nog enkele mooie dagen te hebben in september en oktober, maar het komt er onherroepelijk weer aan; de dagen waar we over het algemeen niet zo van houden, met regen, wind en veel lagere temperaturen.
Vaak gaat daar aan vooraf een (hopelijk) mooie periode van inzet van de herfst, waarbij na het prachtige verkleuren, de blaadjes van de bomen vallen.

Voor veel mensen heeft deze periode echter een vervelende bijkomstigheid.
Zij worden neerslachtig, somber en hebben vrijwel nergens zin in. De periode van: De Blaadjes vallen weer .
Maar om die blaadjes daar nou de schuld van te geven gaat wel wat ver!

De meeste mensen hebben een (groot) tekort aan Vitamine D3, de vitamine die we over het algemeen uit de zon halen. En als die zon binnenkort wat minder gaat schijnen en wij weer meer kleding gaan dragen, krijgen we over het algemeen een nog groter tekort.
Vitamine D3 zorgt o.a. voor een beter humeur, waardoor dat “blaadjes-gevoel” bij mensen kan ontstaan. Maar Vitamine D3 is nog voor veel meer zaken belangrijk.  Uitvoeriger informatie vind je hier

Bestel nu vast je voorraad Vitamine D3, zodat “De blaadjes” je niet verrassen.  Onze goede vitamine D3 werkt snel en daarmee kom jij dan je dagen wat prettiger door. En ook je omgeving…..
Of stuur een mail naar www.wellfeeling.nl voor een bestelling of meer informatie.