Je leeftijd

Zaken die je gezondheid kunnen beïnvloeden   -  Je Leeftijd:

aangepast

Jong of oud(er) zijn bepaalt voor een groot deel hoe u zich voelt. De wijze van leven speelt daarin een grote rol. Er zijn ouderen, die gezonder zijn en/of zich gezonder voelen dan vele jongeren. Afhankelijk van ieders situatie kan het nuttig of noodzakelijk zijn om aanvullende voedingsmiddelen te gebruiken.

Daarom is niet te bepalen dat jongeren of ouderen altijd bepaalde producten voor hun leeftijdscategorie nodig hebben.
Wel kan bepaald worden, dat er een aantal gebruikelijke ongemakken zullen kunnen optreden als men ouder wordt. Dat is een gegeven, vaak ook vastgesteld vanuit deskundig onderzoek.  Het is zinvol om die problemen vóór te zijn.

Onderzoekers roepen, dat iedere man prostaatproblemen krijgt, als je maar oud genoeg wordt….
Het steeds ouder worden van mensen zal dit probleem dus ook vergroten, met name vanwege tekorten in onze normale voeding. Met de juiste producten kan dit probleem aangepakt worden.
Veel mannelijke afnemers van onze producten hebben er dan ook erg veel baat bij.
Het behoeft geen groot betoog om te weten dat ook veel vrouwen ongemakken ondervinden bij het ouder worden. Ons producten  worden dan ook door veel dames gebruikt met goede resultaten.

Binnenkort komt een nieuwe Multivitamine uit, waarvan we grote verwachtingen hebben. Uiteraard kunnen wij u hiervan op de hoogte brengen, zodra het zover is. Meldt u zich hiervoor aan voor de nieuwsbrief.  zie onder aan deze pagina.