Gewichtbeheersing

gewichtverlies

Je gewicht in toom houden wordt niet alleen vaak als mooier gezien, maar is bijzonder belangrijk voor je gezondheid.
Je gewicht in toom houden lukt niet iedereen gemakkelijk. Sommige mensen hebben daar wat hulp bij nodig.
Het belangrijkste is :  serieus willen!
Daarnaast bieden wij je middelen, die daarbij kunnen helpen.

Je kunt er voor kiezen om intensief bezig te gaan met sporten, speciaal verkrijgbaar voedsel, shakes en andere drankjes of wekelijkse / maandelijkse bijeenkomsten met weegsessies en speciale boekjes met recepten en speciaal voedsel.
Dat zijn de wat ingewikkelder methoden. Er is ook een mogelijkheid om het eenvoudiger te doen, als je het maar consequent doet. Dat kan b.v. door inname van onze producten Lean en Shape, 2 x per dag een half uur voor je maaltijd. De maaltijden, mits normaal gezond, behoeven dan in principe niet aangepast te worden.

Onze producten leveren een goede uitgebalanceerde aanpak voor gewichtbeheersing, meer energie en reiniging van de darmen.
Ze kenmerken zich door een een goede vet- en energiestofwisseling. Ze zorgen ook voor beheersing van de sterke trek, waardoor met name de eetlust in bedwang gehouden wordt en de zin in snacken (b.v. s’middags en/of s’avonds) wordt voorkomen.
Ook de opslag van nieuw vet wordt verminderd en gezonde bloedsuikerspiegels worden bevorderd, wat bijdraagt aan gewichtsverlies.

Nuttig hierbij is gezonde beweging (als je dat kunt) en een verstandig eetpatroon. Minder eten volgt vanzelf, omdat onze producten voorkomen, dat je erg veel voedsel tot je neemt.

Voor nadere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Indien u meer wenst te weten over deze of andere producten, kunt u ook (kosteloos) een van onze bijeenkomsten bezoeken die wij regelmatig houden.

cijfers liegen niet

Cijfers liegen niet!

Afslankproducten zijn er in vele soorten. Uiteraard kan er ook voor gekozen worden om (elders) persoonlijke assistentie te krijgen, maar indien het de verwachting is, dat je met enige discipline best zelf aan de slag kunt, zijn onze producten uitstekend.
Onze producten Lean en Shape zijn er op gericht om met de zelfdiscipline van op het juiste moment innemen van 2 tabletten u te helpen bij uw afvalwensen.
Daardoor heeft u o.a. geen trek meer in veel eten, maar ontstaat toch niet het vervelende hongergevoel, wat u krijgt als u zelf de discipline op zou kunnen brengen om minder te eten.

super hulp bij gezond afvallen

super hulp bij gezond afvallen

Gezond afvallen betekent niet simpelweg gewicht verliezen. Het beste resultaat is afname van vet en tenminste behoud van of eventueel toename van spierweefsel.
Bij het minder voeden van je lichaam zou het kunnen dat je wat vet verliest, maar je lichaam gaat ook reageren op té weinig voeding en gaat dan zelf een soort reserves kweken.