Energie

foto studenten1Veel mensen ontbreekt het vaak aan energie. Dat kan soms al bij het opstaan of zelfs de gehele dag het geval zijn. Ook gedurende de dag grijpen steeds meer mensen naar de poeder-namaaksoepen met ontzettend hoog zoutgehalte of energiedranken vol suiker.
Deze futloze momenten herkent u ook vast wel. Of behoort u zelfs tot de mensen die er zeer regelmatig last van hebben. Het kan veel redenen hebben, maar hoe dan ook; het komt nog wel eens slecht uit. Net als u de bedoeling heeft of als het nodig is dat er flink wat werk verzet gaat worden, komt dat bij u op. Zeer vervelend en soms moeilijk, zonder de zinvolle hulpmiddelen. Maar als u (bijna) dagelijks naar die hulpmiddelen moet grijpen, is er toch wat aan de hand.  En vaak is dat een kwestie van voeding. Eet u wel gezond, eet u voldoende, speelt uw gewicht een rol of bent u misschien wel “gewoon” veel te druk. Hoe dan ook: Verder gaan in het ongezonde circuit van namaaksoepen en zoete energiedranken is geen goede  optie ! De bekende namaaksoepen bestaan voor grote delen uit zout, met daarbij smaak- en kleurstoffen en beperkte hoeveelheid groentedelen en namaakcroutons. Door de hoeveelheid zout ontstaat voor korte tijd energie, maar zout veroorzaakt ook hoge bloeddruk, wat weer slecht is voor hart en bloedvaten. Dus mocht u te lage bloeddruk hebben, dan kunnen we het van harte aanbevelen wat het zout betreft. De smaak- en kleurstoffen zijn over het algemeen ook biologisch, maar of je dan van soep of soup kunt spreken……
De energiedrankjes spannen over het algemeen de kroon wat suikeropname betreft.

het gebruik van suiker wordt zeer sterk afgeraden

het gebruik van suiker wordt zeer sterk afgeraden

Onderzoek heeft opgeleverd dat er blikjes zijn met een inhoud van 16 klontjes suiker !! Hoe krijgen ze het er in, zou je zeggen. Dat dit niet bevorderlijk is voor je gezondheid, zal duidelijk zijn, maar het werkt vaak wel ………. even.
Daarna is dit vrij snel uitgewerkt en ontstaat een nieuwe dip, die over het algemeen erger is dan de eerste. Dus dagelijks één of zelfs meerdere blikjes hiervan nemen levert mogelijk ook flinke gewichtstoename op, wat dan weer resulteert in energie-dips. En zo blijft de winkel draaien.
EnergyWellFeeling beschikt over een geweldig energieprodukt in poedervorm, wat gemakkelijk is voor onderweg vanwege de platte zakjes, eenvoudig te mixen met water, b.v. in een glas of in een flesje voor onderweg. Het is suikervrij, volkomen natuurlijk en werkt zeer snel gedurende enkele uren.
Voor meer informatie : ENERGY
Een aanrader, niet alleen voor hen die “wakker” moeten blijven, maar ook alert moeten zijn, zoals voertuigbestuurders, deelnemers aan vergaderingen en lezingen, enz., waar het gevaar van een dipje op de loer ligt.
Het is zeker ook aan te bevelen voor werkgevers, die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van hun personeel. Neem contact op om de mogelijkheden te vernemen.