Sport en Fitness

15-7-2013 14-32-27Sport en Fittness zijn zeer zinvolle bezigheden. Het moet echter niet zo ver komen, dat dit de gezondheid schaadt. Dat kan wel het gevolg zijn, als intensief gesport wordt zonder daarvoor de juiste aanvullingen te gebruiken.
Dé Nr. 1 voor uw gezondheid zou sport zijn. Wij zijn het daar deels mee eens (zie ook voeding), maar is elke sport wel zo gezond?
De discussie daarover willen wij niet openen en daarom houden wij het maar op (flink) bewegen.  Er zit nl. een wereld van verschil tussen topsport en recreatieve sport.  Maar dat beiden vaak niet kunnen zonder goede (extra) voeding is aangetoond.
Het opbouwen van conditie kan een element zijn, maar voor velen is het ook een stuk sociaal leven. Kijk naar de lagere teams van voetbal-, hockey- en andere sportverenigingen, die zich na het sporten tegoed doen aan een heerlijk biertje.
De intensieve topsport wordt over het algemeen beoefend door de jongere mensen. Het ouder worden brengt met zich mee, dat bijvoorbeeld de spieren en gewrichten meer gaan protesteren. Dan wordt het zéker tijd voor enige aanvulling.
Zeer veel sporters bemerken direct na de wedstrijd, de avond na de wedstrijd en soms enkele dagen na de wedstrijd, dat de spieren nog steeds gevoelig aanvoelen. Men denkt dat dit “er gewoon bijhoort”, maar dat is onzin.
Met een juiste suppletie, die zorgt dat de voor de prestatie noodzakelijke energie niet uit de spieren, maar uit de suppletie gehaald wordt, behoeft u van dit vervelende probleem geen last meer te hebben.

Een van onze topproducten met merkbare werking, niet alleen bij topsporters,  is dan ook : ENERGY
ENERGY kan:

  • uw lichamelijke uithoudingsvermogen vermeerderen
  • helpen de hersteltijd na het sporten te verminderen
  • vermoeidheid als gevolg van inspannende lichaamsbeweging verminderen
  • immuniteit bij hoge prestaties ondersteunen
  • spieren, gewrichten en kraakbeen ondersteunen
  • neutralisatie van vrije radicalen (antioxidanten)
  • de koolhydratenstofwisseling ondersteunen

ENERGY staat op de lijst van goedgekeurde producten van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Kijk hier voor uitgebreide informatie over dit en meer van onze sport-/fitnessproducten.

prod. Energy1Geïnteresseerd om dit eens te testen?  Neem dan contact met ons op. Vermeld daarbij ook uw sport- of andere prestatie waarvoor u dit wenst te gebruiken.

Maar……. :
ENERGY 
is niet alleen maar voor sport. Bij normale activiteiten waar wel wat energie gebruikt nuttig is, is ENERGY een uitkomst.  Bij zaken als; wat langer doorwerken, studeren, een flinke vergadering, een lange autorit, enz., kan het nuttig zijn gebruik te maken van deze gezonde energiedrank, waar geen suiker en geen cafeïne in voorkomt, maar wel alle natuurlijke grondstoffen om uren fit en scherp te blijven, zonder enige bijwerkingen.  U krijgt hiervan geen onaangename “boost” en daarna terugval, maar merkt wel dat u betere prestaties levert.