Anti-veroudering

15-7-2013 17-28-53Er zijn nog steeds mensen die denken al voldoende gezond bezig te zijn als ze bruin brood gaan eten in plaats van wit en menen de “goede groentes” in huis halen.
Gelukkig weten velen wel beter, maar of men daar dan wat mee doet, is de vraag. 
Vooral de oudere mens is (nog) niet echt opgegroeid met voedingssuppletie en daarom niet alleen onbekend, maar ook huiverig voor het gebruik er van.
Veel oudere mensen denken nog dat “leeftijd met gebreken moet komen”. Men is zich niet bewust dat dit niet altijd nodig is.
Ouderen accepteren dus vaak de toename van gewicht (vet), de stijver wordende spieren, de minder soepele gewrichten, de vergeetachtigheid en suffigheid, niet wetende dat in korte periode dit soort problemen vaak verholpen kunnen worden, omdat het een gebrek aan bepaalde vitaminen en/of mineralen is.
Ook is het vaak een gevolg van medicijnengebruik.
Het “uitproberen” van suppletie durft men vaak niet aan, omdat het vergeleken wordt met medicijnen. En die hebben bijwerkingen, dat weet men dan wel.
Voor allerlei, vaak kleine ongemakken gaat men wel regelmatig naar de huisarts, kennelijk in de hoop daar een echt medicijn voor te krijgen, inclusief bijwerkingen. En dat maakt dan kennelijk voor hen niet uit.
Gezond ouder worden kàn. 
Uiteraard zijn er nooit garanties en uiteraard kan een bezoek aan de huisarts zeker verstandig zijn. Zeker als het om serieuze problemen gaat. Maar PREVENTIEVE GEZONDHEIDSZORG is nog steeds een utopie. Velen willen daar nog niet aan, vanwege de onbekendheid daarmee.  Er zijn echter al veel mensen die inmiddels wel weten of vermoeden dat aanvulling nuttig of nodig is, maar dan grijpt men naar de goedkope, vaak in de aanbieding zijnde producten van bepaalde ketens, om daarna tot de conclusie te komen dat het niet of slechts gedeeltelijk werkt.
De eerdergenoemde algemene kwalen kunnen met goede producten vaak nog op een gezonde wijze bestreden of lange tijd voorkomen worden.
Hoe dan ?
Eenvoudige middelen om af te vallen, vitamines C en D3, kwalitatief goede Glucosamine en Visolie, onze Omega3,  zijn enkele van onze aangewezen producten om algemene ouderdomskwaaltjes het hoofd te bieden. Deze producten kunnen het leven aanzienlijk veraangenamen. Daarnaast zijn er uiteraard de specifieke anti-verouderingsprodukten voor mannen en vrouwen.

Enkele van onze producten worden op dit moment vernieuwd en meer en betere middelen worden toegevoegd.
Dit geldt ook voor onze MULTI-VITAMINE, welke op korte termijn vernieuwd uit komt.
Indien u hier al belangstelling voor heeft en duidelijker informatie wenst wat voor uw situatie zinvol is, verwijzen wij u graag naar onze product info. Eventueel kunt u contact opnemen via “contact” of een e-mail naar wellfeeling4u@gmail.com