Je wilt sporten en je sport lang beoefenen.

15-7-2013 14-32-27Met name naarmate je ouder wordt, gaan spieren en gewrichten vaak “opspelen”. Ze hebben dan ook veel geleden en nog te lijden. Voorzorgsmaatregelen zijn dan ook geboden.
Wij beperken ons hier alleen tot de voorzorgsmaatregelen die te maken hebben met voeding. Een goede basis is uiteraard de normale gezonde voeding, waarbij tevens gelet wordt op datgene wat voor zijn of haar specifieke sport nuttig is. Het blijkt echter niet altijd mogelijk om voldoende van de nuttige middelen via een gangbare voeding binnen te krijgen, zonder hele bergen van die voeding te moeten verwerken.
Als snel dient gedacht te worden aan aanvulling middels voedingssupplementen.  WellFeeling biedt daar goede mogelijkheden voor.
Met de door NOC/NSF goedgekeurde gezondheids- en sportproducten van WellFeeling  bevordert u uw prestaties, verzuurt u minder snel of helemaal niet en herstelt u sneller na afloop van de prestatie.

Sporten is fantastisch, zeker wanneer je niet gehinderd wordt door lichamelijke problemen. U kent dat wel; de wens om steeds betere prestaties te leveren of tenminste op het niveau van vorige week te blijven. Ongehinderd door allerlei pijntjes en/of conditionele beperkingen, zowel tijdens het leveren van de (Top-)prestatie als tijdens het trainen. Maar wat te doen, als dit lichte problemen gaat opleveren?
WellFeeling weet waarover zij praat. Vele pleziersporters en topsporters (Wereld-, Europeesch- en Olympisch Kampioenen) zijn bij ons aangesloten en maken gebruik van onze producten. Zij leveren betere prestaties tijdens wedstrijden en trainingen. Kunnen langer doortrainen voordat de verzuring intreedt, wat de training nuttiger maakt en het plezier er in houdt. Ook het herstel na de training of de wedstrijd gaat veel sneller.

Dit alles zonder dat de sporter zich zorgen behoeft te maken over eventuele verboden stoffen, omdat onze producten getest zijn op hun werkzaamheid en inhoud en daarop zijn goedgekeurd door NOC/NSF. Onze producten zijn geplaatst op de Witte Lijst van toegestane middelen.