Er sterven wereldwijd meer mensen door overgewicht dan door ondergewicht !

Een goede reden dus om het overgewicht aan te pakken.
Producten van WellFeeling maken u dat een stuk gemakkelijker door voorkoming van ongeremd eetgedrag, wegnemen van uw zoet/suiker- en snackwensen en goede verbranding.
Voor uw bewegings- en sportactiviteiten hebben wij goede producten om langer door te kunnen gaan en betere resultaten te behalen.

Eigen wensen en eigen ervaringen: Waarom WellFeeling ?
De wens om lang, maar zeker ook gezond te leven is bij mij mede ingegeven vanuit de ervaring dat ik veel te vroeg afscheid moest nemen van beide ouders. Dit wilde ik mijn kinderen en mijzelf besparen. Ik had een beperkte kennis over gezonde leefwijze en voeding, maar probeerde wel gezond te leven, waarbij ik echter de geneugten der aarde niet versmaadde.  Toch was ik aan de beurt; een hartoperatie was mijn lot. Daar kwam ik goed doorheen, maar na maanden herstel hield ik “alleen” de spierpijn over tgv. van die operatie (dacht ik). Maar dat bleek echter tgv. van de bijverschijnselen van de medicatie, zo werd mij verteld door iemand die zich verdiept had in o.a. voeding en bijverschijnselen van medicijnen e.d. .
De middelen die ik daarna ontving deden wonderen. 
De spierpijn verdween binnen enkele dagen en uiteraard wilde ik meer middelen gebruiken, met name voor energie en (lichte) sport.
Daarom heb ik me er zelf ook in verdiept, ben meer producten gaan gebruiken en ben tot de slotsom gekomen, dat mijn leven en lichaam beter is dan jaren geleden.
Graag breng ik dat ook aan u over.
Ton Westland

Ervaringen met de produkten:
Bij gewichtscontrole bleek het heerlijke leven toch z’n sporen achter te laten. Ik had natuurlijk daarvan al wat gemerkt, met name omdat mijn kleding wat krapper leek te gaan zitten. Ik vond mezelf 15 kilo te zwaar.
Dus bestelde ik voor mijzelf de produkten Lean en Shape.
Inmiddels ben ik 9 weken verder, heb me serieus aan de voorgeschreven inname gehouden en nu geeft mijn weegschaal 10,5 kilo minder aan. Ik ben geen sporter, kan niet hard lopen vanwege een slechte knie,  ben geen wandelaar en golf 1 x per week.
Het enige wat ik serieus doe:  Er aan denken, dat ik een uur tot een half uur voor de maaltijden 2 tabletten inneem! Deze produkten zorgen er voor dat ik minder eet, geen hongergevoel daar aan over hou, zorgen voor snellere verbranding, reduceren vetopname, geven energie en opbouw van Serotonine, waardoor ik niet humeurig wordt. Ook heb ik geen behoefte aan snacken, hoewel ik best wel mee doe met mijn partner, die niet behoeft af te vallen en s’avonds vaak wat lekkere dingetjes op tafel zet.
Afvallen kan zo eenvoudig zijn !

Lijkt jou dat ook wat?  kijk eens bij Lean  en/of  bij   Shape
Naar de website van ons bedrijf.

Deze natuurlijke producten zijn vervaardigd op basis van KWALITEIT. Mogelijk lijkt het daarom soms duurder dan bepaalde massaproducten, maar door de betere inhoud mag u bij onze producten wel rekenen op een goede werking. Om hetzelfde resultaat te bereiken met andere producten, dient u soms vele malen meer daarvan in te nemen.
Dit wil niet zeggen, dat al onze producten bij iedereen werken. Mensen zijn immers verschillend.
Daarnaast ontvangt u op onze producten vaak bepaalde garanties en niet te vergeten; wij trachten u uitvoerig te informeren over het gebruik van de juiste middelen.
Bij anderen dient u zelf uit te zoeken welke middelen de juiste zijn en dit uit te zoeken uit het schap.

Een vergelijking van onze producten met de massaproducten is daarom niet rechtvaardig.