Productinfo

Neem je gezondheid in eigen hand.
De zorg in de gezondheid wordt minder en de zorg die we nog krijgen wordt veel kostbaarder.
Je kunt een keuze maken:
1.   je wacht tot je wat krijgt en je gaat dan met minder kwaliteit van leven een dure periode tegemoet
of
2.  je wacht niet af, besteedt nu wat aan je eigen preventie en mag een hogere verwachting hebben, dat je langer gezond blijft.

PREVENTIE, dat is (en wordt nog sterker,) de toekomst.
Wij, en jij waarschijnlijk ook, vragen ons al jaren af, waarom de gezondheidszorg zich daarop niet richt.
De preventieve middelen zijn veel minder kostbaar dan de medicijnen die voorgeschreven worden voor ziektes en het voorkomen van ziektes levert voor velen een veel prettiger leven op. Ook voor je omgeving dus !!
Daarnaast leveren veel medicijnen extra problemen op in de vorm van bijwerkingen. En daarvoor moeten dan wéér extra medicijnen voorgeschreven worden.
  Als je op geld uit bent, mocht je willen dat jij dat systeem had bedacht……
Uiteraard is niet elke ziekte te voorkomen, maar er zijn zo veel gezondheidsproblemen te voorkomen of uit te stellen, dat dit voor miljoenen mensen in Nederland een heel groot geluk zou betekenen.
Al was het alleen maar door voorkoming van de “kleine” klachten.

Vitaminen en mineralen zijn zeer belangrijk. Ze zijn de basis voor de groei, de verdere ontwikkeling en het goed blijven functioneren van je lichaam en dat van je kinderen. Vitaminen en mineralen worden geacht in o.a. ons voedsel te zitten. Dit valt nogal eens tegen tegenwoordig (zie diverse laboratoriumonderzoeken). Daarnaast zijn ze afhankelijk van ons leefpatroon (drinken, roken, sporten, ziekte, diëten, zwangerschap, stress, algehele vermoeidheid, enz.).
Er dus verschillende omstandigheden waardoor die behoefte aan vitaminen en mineralen sterk toeneemt.
MAAK DE JUISTE KEUZE EN WACHT NIET AF !