Omega3 – visolie

DE ZUIVERHEID IS ESSENTIEEL!

4.1 fotoVisolie of visvetzuren vormen een belangrijke bijdrage om een aantal essentiële functies in ons lichaam op peil te houden/te laten functioneren. Maar dan wel de juiste visolie en bij voorkeur tenminste 2 keer per week, zo wordt voorgesteld door o.a. voedingsdeskundigen.
Vooral de juiste vis zoals, haring, makreel, zalm, ansjovis en sardines zijn een goede bron. Vissticks, kibbeling, lekkerbekjes of andere gefrituurde vis zijn hoofdzakelijk vet vanwege hun bereidingswijze. Die bevatten maar weinig of geen EPA of DHA.
Vissen maken dit niet zelf aan, maar halen dat uit hun voedsel (Algen, planten). Wie geen vis eet, mist dus sowieso deze belangrijke voedingsstof.14-6-2014 22-20-39
Visolie is belangrijk voor het centraal zenuwstelsel en cognitieve functies, hart en bloedvaten, longen, ogen en tegen misselijkheid bij zwangerschap,  gewrichts-problemen, reumatische klachten, is ontstekingsremmer en stress-herstellend en draagt bij aan voorkoming van Alzheimer en aderverkalking.

Omdat de meeste mensen niet toekomen aan 2x de goede vis per week, is aanvulling op andere wijze verstandig. We hebben EPA en DHA nodig voor het aanmaken en vernieuwen van cellen in ons lichaam en het is van belang voor groei en ontwikkeling van hersenen en ons zenuwstelsel.

OMEGA 3 , EPAX 6015 TG

2 capsules contain:
The recommended daily allowance for adults is 2 capsules per day.14-6-2014 22-36-44
Total fatty acid content from fish oil: 1000 mg,
thereof:
Eicosapentaenoic acid (EPA) 530 mg
Docosahexaenoic acid (DHA) 100 mg
Other fish fatty acids 370 mg
Ingredients:
Fish oil, softgel capsule (fish gelatin)
Glycerol humectant, purified water
Allergens: fish oil, fish gelatin

USE:  Take 2 capsules per day with water,  preferably at mealtime. Do not exceed the recommended daily dosage.
Nutritional supplements are not a substitute for a balanced diet. A healthy lifestyle and a varied, balanced diet is vital to maintaining good health.

STORAGE RECOMMENDATIONS: Dark, sealed,cool (15-25 °C) and out of the reach of young children